When ever i am selecting the lookup field values it is displaying names but populating Ids .

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
When ever i am selecting the lookup field values it is displaying names but populating Ids .i want to display names only .what is the pblm it may be?
Photo of chandu

chandu

  • 190 Points 100 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Irvin Waldman

Irvin Waldman, Champion

  • 9,006 Points 5k badge 2x thumb
Hi,  Help me help you.  Can you post a screenshot?  
Photo of chandu

chandu

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
Hi I am posting three screen shots please look into all screen shots one by one
Photo of chandu

chandu

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
Hi Irvin here i am posting the screenshots.
Photo of chandu

chandu

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
after selecting magnifying glass a search layout is coming like this with the Names
Photo of chandu

chandu

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
After selecting the value the value is populating the Ids
Photo of Menachem Shanowitz

Menachem Shanowitz

  • 1,074 Points 1k badge 2x thumb
Make sure that the fields Integrated_Project_Folder__c and Integrated_Project_Folder__r.Name (you can select that my clicking the icon next to Integrated_Project_Folder__c) are selected in the model.
Photo of chandu

chandu

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
all are selected in the model.
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
Chandu,  That "number" in your screenshot is not a record ID.  If it were - it would be a 15 or 18 character number.  It looks like an Auto-Num Name field.  You may have an Auto-Num field as well as a formula field that creates the name in another way.  Use the display template property to find the field you really want to show in that space. (Which should be the same field as is being used in the popup).

 
(Note - this screenshot is from the Superbank RC - yours look slightly different) 
Photo of chandu

chandu

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
This is already there but not working.Still it is populating Auto number values