What are the possible skuid errors or know issues if a skuid page does not load in Salesforce?

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
What are the possible skuid errors or know issues if a skuid page does not load in Salesforce? Keep in mind the skuid page loads of similar records, I 've copied and paged text into another record and it worked but not for this specific record. Debug log shows no errors as well. Anyone had this happen before?
Photo of Rah-Miel Mitchell

Rah-Miel Mitchell

  • 132 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Skuidward Tentacles (Raymond)

Skuidward Tentacles (Raymond), Champion

  • 17,224 Points 10k badge 2x thumb
Sounds like you don't have permission to see that record. Can you view that record in the standard Salesforce layout?
Photo of Rah-Miel Mitchell

Rah-Miel Mitchell

  • 132 Points 100 badge 2x thumb
I have the correct permissions.  No one can see the record.  For example, I use skuid to access a custom object related to the account object. I have a button (on the account) that generates a skuid page and displays certain fields from that custom object in a new window.  It works for all the other records except this one record. I've removed all the known issues  from the body of text from activities and text such as "\"'s on both records but the page still does not load. I'll attach a screenshot.  
Photo of Rah-Miel Mitchell

Rah-Miel Mitchell

  • 132 Points 100 badge 2x thumb
This is the error! Or an example of the page not loading.
Photo of Skuidward Tentacles (Raymond)

Skuidward Tentacles (Raymond), Champion

  • 17,224 Points 10k badge 2x thumb
Hard to say, but it seems like whatever variable you are passing in from the problem record is resulting an a URL that doesn't exist.
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
Any javascript errors in the console? 
Photo of Rah-Miel Mitchell

Rah-Miel Mitchell

  • 132 Points 100 badge 2x thumb
A known issue is the "\" so I did a SOQL query on both objects and did not find any. 
(Edited)
Photo of Karen Waldschmitt

Karen Waldschmitt, Official Rep

  • 8,260 Points 5k badge 2x thumb
Rah-Miel~

What version of Skuid are you running? If you upgrade to the newest version here do you still see this problem? What are your sharing settings for this object? What are the org wide defaults set to? Do you have any sharing rules for that object? Is the owner of that record active or inactive? If inactive, what happens when you change it to an active owner?

Thanks!
Karen
Photo of Rah-Miel Mitchell

Rah-Miel Mitchell

  • 132 Points 100 badge 2x thumb
HI Karen,

An upgrade solved the problem.  Thanks for the reply.  This issue is resolved.
Photo of Karen Waldschmitt

Karen Waldschmitt, Official Rep

  • 8,260 Points 5k badge 2x thumb
Rah-Miel~

Glad to hear that!

Karen