Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Solved
Hi,

One of my page start behaving weirdly and was getting the following error:
Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded

Finally found the culprit , which is a UI-Only formula field.

I do not see any reason this should happen, maybe someone can explain, as it's a very simple formula field (addition of 3 percent fields)

UI-Only Formula field return a number, and here's formula: {{Ownership_Of_Applicant_1__c}}+{{Ownership_2__c}}+{{Ownership_3__c}}. all 3 of those SF fields are of "percent" type of field

Here's some SS of error:





Thx
Photo of Dave

Dave

  • 5,538 Points 5k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Karen Waldschmitt

Karen Waldschmitt, Official Rep

  • 8,220 Points 5k badge 2x thumb
Dave~

How odd, exceeding call stack size error are usually caused by infinite loops. We would like to look further into this. Would it be possible to grant Skuid login rights? When you have done so, please send your org ID, name of the Skuid page, and how to reproduce this error to support@skuid.com

Thanks!
Karen
Photo of Dave

Dave

  • 5,538 Points 5k badge 2x thumb
Sent
Photo of Karen Waldschmitt

Karen Waldschmitt, Official Rep

  • 8,220 Points 5k badge 2x thumb
Dave~

Unfortunately, we are not able to replicate the error message you are seeing by following your instructions in your org ... Are you still having this problem?

Thanks!
Karen
Photo of Dave

Dave

  • 5,538 Points 5k badge 2x thumb
Hi Karen,

When i found the field causing the issue,In the mean time that I receive an answer, I had removed it and found another way to do what i needed.

Yesterday I tried recreating it , so you can test on it and on my side issue was intermittent, sometimes working well and other times no, with no apparent logic i can understand

So I guess for now , let's leave it aside? or would you like to me to try to recreate it again and testing further?

Thx
Photo of Karen Waldschmitt

Karen Waldschmitt, Official Rep

  • 8,220 Points 5k badge 2x thumb
Dave,

Since you found a workaround, let's go with that for now. If you have more problems, let us know and we can investigate. 

Glad you found another way to do it!
Karen
Photo of Anna Orias

Anna Orias

  • 1,468 Points 1k badge 2x thumb
I am also having this issue in our code.
Photo of Jamie Crawford

Jamie Crawford

  • 486 Points 250 badge 2x thumb
Anna, were you able to resolve this? We're now encountering the same issue. 
Photo of Mark DeSimone

Mark DeSimone, Official Rep

  • 11,040 Points 10k badge 2x thumb
Hi Anna and Jamie,

Is your scenario similar to what Dave described? If it's different, can you describe your scenario in more detail? Also, please share any error messages you're seeing in the browser console. 
Photo of Mark DeSimone

Mark DeSimone, Official Rep

  • 11,040 Points 10k badge 2x thumb
Note - Jamie has a separate conversation about this here.