Unable to package pages into Static Resource (Release 10.0.1)

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • In Progress
Upgraded to 10.0.1 - Can no longer package pages into Static Resources.  The page hangs and just says "Packaging Pages into StaticResources..."
Photo of Jason Thurgood

Jason Thurgood

  • 654 Points 500 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 2
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells

  • 17,326 Points 10k badge 2x thumb
Are you trying to bring in an old Page Pack or are you trying to bring in a new one you've made while in 10.0.1?
Photo of Jason Thurgood

Jason Thurgood

  • 654 Points 500 badge 2x thumb
Not trying to bring one in.  Just trying to create the Page Pack. 
Photo of Jason Thurgood

Jason Thurgood

  • 654 Points 500 badge 2x thumb
This is the screen that it hangs up on. 
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells

  • 17,326 Points 10k badge 2x thumb
I can get mine to hang like that when I try and package the "Skuid" module. However, I can still create page packs in other ways. Can you give more specific detail to clarify what you're doing? The more detail, the better. 

Which module are you trying to page pack? 
How many pages are in that module?
Photo of Jason Thurgood

Jason Thurgood

  • 654 Points 500 badge 2x thumb
Custom module - not Skuid trying to pakage the Skuid module.  This custom module has been packaged before successfully.  There are 25 pages in the module.
Photo of Jason Thurgood

Jason Thurgood

  • 654 Points 500 badge 2x thumb
I have split into 3 separate modules to reduce the number in each, and trying to package one at a time, still same issue. 
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 51,648 Points 50k badge 2x thumb
Any Javascript errors in the console?
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells

  • 17,326 Points 10k badge 2x thumb
Zach, we have another customer claiming the same issue saying no errors in the console.
Photo of Jason Thurgood

Jason Thurgood

  • 654 Points 500 badge 2x thumb
I have nothing in the console.  

(Edited)
Photo of Paul Heald

Paul Heald

  • 420 Points 250 badge 2x thumb
also running 10.0.1 and not having the issue reported
(mac 10.2.5 skuid 10.0.1 chrome 59.0.3071.115)
Photo of Craig Rosenbaum

Craig Rosenbaum

  • 4,940 Points 4k badge 2x thumb
I had the same issue with trying to package pages in a custom module from the global action. I was able to get it to work using the mass action after multi-selecting the pages I wanted to package and selecting 'Existing Page Pack'
(Edited)
Photo of ddeveaux

ddeveaux

  • 1,212 Points 1k badge 2x thumb
This helped me a lot, though may have a question for Skuid. As we were putting this into a managed packaged and had not yet created a page pack, I had to make up my own name for one since no "Existing". I used our namespace. Hoping there were no naming requirements for it.
Photo of Jason Thurgood

Jason Thurgood

  • 654 Points 500 badge 2x thumb
Thank you Craig.  This method worked for me as well.  I was able to create the page packs successfully this way.  Having said that, I did get one error in the console that may / may not shed light on the issue affecting the global action???
(Edited)