Table filters and buttons misaligned

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Acknowledged




<skuidpage unsavedchangeswarning="yes" personalizationmode="server" showsidebar="true" useviewportmeta="true" showheader="true" theme="Clean Green">
    <models>
        <model id="Accounts" limit="20" query="true" createrowifnonefound="false" datasource="salesforce" type="" sobject="Account">
            <fields>
                <field id="Name"/>
            </fields>
            <conditions>
                <condition type="fieldvalue" field="CreatedDate" operator="gte" inactive="true" enclosevalueinquotes="false" name="__autofilter__start__CreatedDate" state="filterableoff" value=""/>
                <condition type="fieldvalue" field="CreatedDate" operator="lte" inactive="true" enclosevalueinquotes="false" name="__autofilter__end__CreatedDate" state="filterableoff" value=""/>
            </conditions>
            <actions/>
        </model>
    </models>
    <components>
        <skootable showconditions="true" showsavecancel="true" showerrorsinline="true" searchmethod="server" searchbox="true" showexportbuttons="false" pagesize="10" createrecords="true" model="Accounts" buttonposition="" mode="read" allowcolumnreordering="true" uniqueid="sk-3w-jn6-109">
            <fields>
                <field id="Name" hideable="true" uniqueid="fi-3w-zbG-105"/>
            </fields>
            <rowactions>
                <action type="edit"/>
                <action type="delete"/>
            </rowactions>
            <massactions usefirstitemasdefault="true">
                <action type="massupdate"/>
                <action type="massdelete"/>
            </massactions>
            <views>
                <view type="standard"/>
            </views>
            <filters>
                <filter type="daterange" filteroffoptionlabel="New Filter" createfilteroffoption="true" affectcookies="true" autocompthreshold="25" conditionsource="auto" labelmode="auto" conditionfield="CreatedDate"/>
            </filters>
        </skootable>
    </components>
    <resources>
        <labels/>
        <javascript/>
        <css/>
    </resources>
    <styles>
        <styleitem type="background" bgtype="none"/>
    </styles>
</skuidpage>
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Pat,

That issue is fixed in at least Brooklyn Update 1 Iteration 3 

Thanks!
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Nope. Did that already.
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
What browser are you on?
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Latest version of Chrome.
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
This seems to be related to the theme clean green. I can't reproduce exactly what you see, but I do see this:



Certain themes seem to work in different ways.
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
Good find Pat.

Our developers are aware of the issue and it is on our backlog.