Table filter not being applied on search

  • 3
  • Problem
  • Updated 3 months ago
  • Solved
I have added a table filter for our Account page that allows the user to filter by OwnerId. We have around 500 user records so the filter is presented as a search box. When the user searches for a name, clicks on the name, it should filter the table, though it doesn't.

I checked this filter in an old sandbox on another version of Skuid, it works fine. The sandbox where this isn't working is running on version 11.2

Below is the error message I receive in the console.
Photo of Glenn Daly

Glenn Daly

  • 1,270 Points 1k badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 3
Photo of Mark DeSimone

Mark DeSimone, Official Rep

  • 11,050 Points 10k badge 2x thumb
Official Response
Hello Glenn and everyone,

Thank you for your patience! Skuid has fixed the issue you raised, in which text entry-based filters are not registering a selection unless the page is refreshed (issue DSC-141) in the new 11.2.6 and 11.2.7 releases which are now available on the Skuid Releases page.


As a reminder, Salesforce does NOT allow reverting back to prior versions of managed packages. Skuid always recommends installing new versions in a non-business critical sandbox environment to test all mission critical functionality before installing into a production environment. We also recommend that you update out of date themes when you upgrade. Please let us know if you continue to encounter any problems with this issue after upgrading.
 
Thanks again for alerting us of these issues!