Superbank 6.7 not installing

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
I'm pretty excited about the 6.7 update, but I keep seeing this screen:




What can I do? Do I just need to be patient?
Photo of Griffin Brown

Griffin Brown

  • 2,766 Points 2k badge 2x thumb
  • happy

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
What version are you running now? 
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 49,056 Points 20k badge 2x thumb
Photo of Griffin Brown

Griffin Brown

  • 2,766 Points 2k badge 2x thumb
I'm running 6.5 . I tried the new link and it gave me the same result.
Photo of Griffin Brown

Griffin Brown

  • 2,766 Points 2k badge 2x thumb
Do you think it could have occurred because my org was split from NA11 to NA23?
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
Two thoughts. 

1. The package may not have propogated to your Instance.  
2. If you are out of data space you will be unable to add the package. 
Photo of Griffin Brown

Griffin Brown

  • 2,766 Points 2k badge 2x thumb
We have plenty of data space. How do I propagate the package to my instance? 
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
Sorry - I should have been clerear.  Propogation is a Salesforce thing.  Nothing you or us can do here. 
Photo of Griffin Brown

Griffin Brown

  • 2,766 Points 2k badge 2x thumb
Can I log something with Salesforce support?
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
I think we'd reccomend that at this point. 
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
We got moved to NA23 as well and I am getting the same screen.  :(
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
Were you able to figure anything out Griffin?
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
I submitted a case.  I will post my findings.
Photo of Greg Johnson

Greg Johnson

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
We were also pushed from na11 to na23 and I get exactly the same screen.
Photo of Greg Johnson

Greg Johnson

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
(we also found that the Salesforce1 app on iOS didn't work after the migration and users had to logout then re-login to kick it)
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
Thanks Greg and Rich.  We'll keep pushing from our end...  
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
I filed a case and they called me back tonight. They said they would do some digging and call me back between 10 and 12 tomorrow. . .
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
Level 1 support last night, upgraded to level 2 support this afternoon, they remoted into my computer and tried installing based on this link https://na23.my.salesforce.com/_ui/core/allpackageversion/GlobalPackageUi/d?id=1&p0=04tG0000000T... , no luck we were getting "you do not have permission message", so now we have been upgraded to level 3 support. . .
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 49,056 Points 20k badge 2x thumb
We have a theory that 6.7 may not have propagated to NA23 correctly, but we now have a newer version (6.8.1) available to install --- we're hoping that, now that NA23 has "settled down", this version will have correctly propagated to NA23.

 Rich, Griffin, and Greg, can you please try to install this version? Here is the link: 

https://login.salesforce.com/packaging/installPackage.apexp?p0=04tG00000003xoa&newui=1
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 49,056 Points 20k badge 2x thumb
Unfortunately looks like this isn't working either --- Greg has confirmed that a manual install does not work, and we've tried doing a Push Upgrade as well, which also is not working. When we do a Push Upgrade, the upgrade just runs and runs with no status messages --- it never succeeds, and it never fails. I started a push upgrade to 6.7 on one customer's org the other night, and after 2 days it had done nothing.

So basically, this is Salesforce's problem, and we are waiting to hear back from them --- after several Cases have been logged, and several phone calls, we have no answers from Salesforce.
(Edited)
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
Yeah, I tried installing too and I got the same issue.  Level 3 support never called me back today either so we are just waiting.
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
Level 3 support got back to me today. . .  :)  I will tell them the issue was resolved.  Can I just say how grateful I am to have a Skuid team that goes behind the scenes and goes the extra mile to make sure their customers are taken care.  Makes you feel good to be a customer that matters.  Thank you Skuid!
Photo of Greg Johnson

Greg Johnson

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
Hi Zach,
  Thanks for the time on the phone with SF.  I have tried this latest link, and it gives the same error unfortunately.
Photo of Greg Johnson

Greg Johnson

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
Has anyone managed to delete and install fresh (archiving my pages first, of course) on na23?
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
I'm not that brave :)  Let me know how it goes though!  ;)
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 49,056 Points 20k badge 2x thumb
Good news! We finally got a resolution from Salesforce Support --- they ran a fix on their end, and the issue appears to be resolved!

Greg, Rich, and Griffin, we have successfully pushed version 6.8.1 (the latest version of Superbank) to your orgs, so you should be all set!
Photo of Rich Slack

Rich Slack

  • 4,134 Points 4k badge 2x thumb
Thank you for going to bat for us to come up with a speedy resolution! It is refreshing to partner with a company that is so customer centric. My instance is working great now and I got to delve into charts and graphs last night. Thank you!
Photo of Greg Johnson

Greg Johnson

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
Awesome!  I'm now trying to figure out how to make my table headers sticky...
Photo of Greg Johnson

Greg Johnson

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
Ahh..   actually, it looks like the push didn't work.  Still sitting at 5.21.8 :-(
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 49,056 Points 20k badge 2x thumb
Greg, maybe we got the wrong org url for you guys, can you try manually installing from the Skuid Releases page?
Photo of Greg Johnson

Greg Johnson

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
Awesomeness...!  Thanks Zach