Skuid render options are not working properly based on system.

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
  • In Progress
Skuid render options are not working proeprly based on system. same userwe are login with other system render is not working properly. please help on this?
Photo of venu gopal

venu gopal

  • 112 Points 100 badge 2x thumb

Posted 7 months ago

  • 1
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Can you list the differences between systems?
Photo of Ryan Faust

Ryan Faust

  • 884 Points 500 badge 2x thumb
I'm running into what I think is a similar problem(?). I'm trying to conditionally render a button based on the Org ID, to differentiate pre-prod buttons to production buttons. When I set up a button to be conditionally rendered based on the Running User Attribute. The thing for me is that I need to use the operater CONTAINS, and not =. Any idea why that might be? I'm hoping this works for my release tonight...
Photo of Ryan Faust

Ryan Faust

  • 884 Points 500 badge 2x thumb
Wanted to follow up - the CONTAINS operator works!
Photo of Nicholas L.

Nicholas L.

  • 382 Points 250 badge 2x thumb
Hi, also experiencing the same issue. Started when I did the update to 11.2.7. I have two specific components within different pages of a wizard that render based on condition that a field value is NULL. What appears to be happening is that it is not acting dynamically, meaning if within the wizard I populate a value on the field, the rendering is not interpreting that the field is now populated.