Sandbox on Winter '16 in IE... can't see any Skuid pages

  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
We just discovered that one of our sandboxes, which is on Winter '16 and Banzai (current release) doesn't render Skuid pages at all.  Not only will Skuid pages not render (just a blue, blank screen), but the Skuid App, composer and "pages" tab have the same results.  We have another sandbox on the same SF instance (CS11) with same Banzai/Winter '16 combo and it works just fine.  The ONLY thing I can think of different in this sandbox, is that we briefly turned on the Lightning experience but have since turned it off and the problem is there.

I found this known issue on SF: https://success.salesforce.com/issues_view?id=a1p30000000TL1NAAW

No idea if it is related... and that wouldn't explain why it works in my other sandbox in IE.

Org ID 00DZ000000NDVcn where Skuid doesn't load.
Org ID 00DZ000000NDYGg it works just fine.
(you guys still have access rights that I granted a few days ago.)

Browser is IE11.  We're not having any problems in our production instance, but it is still on Summer '15.
Photo of Chandra V

Chandra V, Champion

  • 6,966 Points 5k badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 49,056 Points 20k badge 2x thumb
Official Response
Good news -- as of 6 PM this evening (Thursday), it appears that Salesforce has fixed a problem that was affecting Skuid customers in CS11 Sandboxes -- in our testing so far, the issue has been resolved for all customers on CS11.