Rich text area editor not working

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • In Progress
I have a Rich Text Area(5000) that is not expanding.
Watch video:
https://drive.google.com/file/d/0B409lhd9sYDcZE5JbUFYM1RiSTQ/view
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Karen Waldschmitt

Karen Waldschmitt, Official Rep

  • 8,240 Points 5k badge 2x thumb
Bill~

I am unable to reproduce what you are seeing. What version of Skuid are you using? 

Thanks!
Karen
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
8.15.7
Photo of Karen Waldschmitt

Karen Waldschmitt, Official Rep

  • 8,240 Points 5k badge 2x thumb
Bill~

Sounds like something on your page is not playing nice with the rich text. If you put only that field on a new page, do you still have the problem? 

Thanks!
Karen
Photo of Chandra V

Chandra V, Champion

  • 6,966 Points 5k badge 2x thumb
We had a similar problem - and it was a combination of IE and the RTE being in a pop up.
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
What is RTE?  Now it is running on to the right.
https://drive.google.com/file/d/0B409lhd9sYDcZ0tYRWRTamZYV1k/view
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
I had heard from Skuid and they are thinking this is only occurring in the new IE Edge.  That got me thinking that I forgot an important environmental issue.  This is happening on a public facing site and is happening in all browsers. Any resolution to this problem?
(Edited)