Pass Id in page include

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Solved
I have done this man times with success.  I am passing and Id in a page include and it does not pass.  I have included a video showing the issue.
https://drive.google.com/file/d/0B409lhd9sYDcUHBLbkZ2ZnN1akU/view
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Joseph Ortiz

Joseph Ortiz

  • 594 Points 500 badge 2x thumb
is the model loaded on page load? You check if that setting is configured by looking on the model.
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
yes
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
I also tried putting in a collapsible wrapper.



Entity_Id={{{$Model.Select_Entity_Id.data.0.Id}}}


(Edited)
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
What is different about this page compared to the ones that work? If you have the same setup in other pages working perfectly, that makes me wonder what is different here or what is different on the Page Include. 

When you compare the two, what do you find that is different?
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
Entity_Id={{{$Model.Select_Entity_Id.data.0.Id}}}
Entity_Id=a0qj0000001YDurAAG
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
  Here is the XML for the 2 page includes as well the Id that is being passed.

Here are the conditions on the included page

Here is how it renders.
   









     <grid uniqueid="sk-25xKd7-3041">            <divisions>
                <division behavior="flex" minwidth="100px" ratio="1" verticalalign="top">
                    <components>
                        <richtext multiple="false" uniqueid="sk-1nP189-4237" model="Person">
                            <contents>&lt;p&gt;Entity_Id={{{$Model.Select_Entity_Id.data.0.Id}}}&lt;/p&gt;
</contents>
                        </richtext>
                        <includepanel type="skuid" uniqueid="sk-1iw1KA-3016" pagename="RM1_CR_Marker" module="" querystring="Entity_Id=a0qj0000001YDurAAG">
                            <renderconditions logictype="and"/>
                        </includepanel>
                        <includepanel type="skuid" uniqueid="sk-1naJoG-3037" pagename="RM1_CR_Marker" module="" querystring="Entity_Id={{{$Model.Select_Entity_Id.data.0.Id}}}">
                            <renderconditions logictype="and"/>
                        </includepanel>
                    </components>
                </division>
            </divisions>
            <styles>
                <styleitem type="background" bgtype="none"/>
            </styles>
        </grid>
(Edited)
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
Could this be causing the problem?

skuid__JQueryJS:4 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
Fixed
Photo of Matt Sones

Matt Sones, Champion

  • 31,478 Points 20k badge 2x thumb
Bill... looks like i'm having the same issue upon upgrading from Banzai to Brooklyn (9.5.10). I'm passing a reference field and it's getting the name instead of the id. How did you fix it?
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
Glad to hear it. What was the problem in the end?