Page Include in showing error when we are using by vf page?

  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
I have move code sandbox to production but unfortunately we have page include problem only production because sandbox is working fine .
Photo of Rajesh Kumar

Rajesh Kumar

  • 738 Points 500 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Joseph Ortiz

Joseph Ortiz

  • 594 Points 500 badge 2x thumb
Sounds like a security problem. Does the VF page need any permission sets assigned to it?
Photo of Rajesh Kumar

Rajesh Kumar

  • 738 Points 500 badge 2x thumb
I can't understand , I am system admin user in my org  and i have already used skuid page to vf page.
Photo of Shmuel Kamensky

Shmuel Kamensky, Champion

  • 4,328 Points 4k badge 2x thumb
Here are some questions to ask yourself

Did you move the page that the page include is referencing from the sandbox to production?

Is this a standard page include or did you hardcode some URL's to get the page include?(changing your environment changes your server url)

Are there any visualforce pages that are related to this page that haven't been included in your change set/deployment?

Like Joseph Oritz says, did you assign the running user with the correct visualforce page permissions?
Photo of Rajesh Kumar

Rajesh Kumar

  • 738 Points 500 badge 2x thumb
Hi kamensky !

I have page include component used in pop pup window and i also share screen shot .

And no more use to redirect URL in include component.

"if any missing from my side please let's tag me".

Thanks
Rajesh




Photo of Shmuel Kamensky

Shmuel Kamensky, Champion

  • 4,328 Points 4k badge 2x thumb
Try removing the page include in production and adding it back. That will force you to check whether or not the page is in production.
Photo of Rajesh Kumar

Rajesh Kumar

  • 738 Points 500 badge 2x thumb
yes I have checked Kamensky add page include and  removed old page include.
But issue is still pending .

Thanks for support
Mr.Champion
Photo of Shmuel Kamensky

Shmuel Kamensky, Champion

  • 4,328 Points 4k badge 2x thumb
Have you checked if the running user has access to the visualforce page that holds the OpportunityNew_Compact skuid page?
Photo of Rajesh Kumar

Rajesh Kumar

  • 738 Points 500 badge 2x thumb
Shmuel,

Still having issue in prodcution .

I have checked if the running user have already acess .

How can i fixed that.
Photo of Shmuel Kamensky

Shmuel Kamensky, Champion

  • 4,328 Points 4k badge 2x thumb
Looks like someone's had the same issue as you.
https://community.skuid.com/skuid/topics/skuid-include-page-shows-visualforce-error-page-include-doe...

Are you using the  <skuid:page> visualforce component?

If so, you need to make a local copy of the "Include" and "Upload" page in your production environment as shown here https://docs.skuid.com/latest/en/skuid/deploy/salesforce/visualforce/skuid-page-visualforce-componen...