page builder UI delay/stutter

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Pat,

I see the apexremote request you're talking about in pagebuilder, but I don't see any sort of delay as I make changes in the composer. Do you see this across multiple pages or just this one? Do you see it when you're the only one editing the page? Do you know when this problem started happening?

Thanks!
Amy
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
It's the same for all pages in Chrome, Firefox & Edge regardless of which WIFI I use. :(

Also, this only happens when using the Page Builder. No other web pages do I get this delay.
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Also, it's been a few weeks since I've been getting this behaviour, so I couldn't tell you if it coincided with anything I've done.

I have a new laptop and wifi card, but I can't see how the Skuid Page builder would specifically interact adversely with either.  
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Not sure why, but seems clearing my browsers history fixed the issue. :/
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Hmm, that's odd. I'm glad the problem got fixed, though!