no preview after building detail page

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
  • (Edited)
I have built an Account detail page and when I click the 'Preview' button, I get a blank screen. Extras: I don't have pop-up blockers on; we are on Person Accounts; I followed the directions... :)

Photo of Stephanie Powell

Stephanie Powell

  • 302 Points 250 badge 2x thumb
  • ARG

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Can you provide your XML for the page?

Photo of Stephanie Powell

Stephanie Powell

  • 302 Points 250 badge 2x thumb
Sure - by the way I just created a new page from a template which seems to be working just fine - so obviously I didn't follow the directions... :-/

<skuidpage unsavedchangeswarning="yes" showsidebar="true" showheader="true">   <models>
      <model id="Accounts" limit="20" query="true" createrowifnonefound="false" sobject="Account" doclone="" type="">
         <fields>
            <field id="Name"/>
            <field id="Current_Employer_Account_Name__pc"/>
            <field id="MI_Current_Number_of_Renewals__pc"/>
            <field id="MI_Latest_Check_in__pc"/>
            <field id="MI_Opp_Expires__pc"/>
            <field id="MI_Opp_Start__pc"/>
            <field id="PersonMobilePhone"/>
            <field id="Contact_Phone__c"/>
            <field id="PersonEmail"/>
            <field id="Photo__pc"/>
            <field id="MI_Current_Fee__pc"/>
            <field id="MI_Current_Opportunity_Stage__pc"/>
         </fields>
         <conditions>
            <condition type="fieldvalue" value="" enclosevalueinquotes="true" field="Id" operator="="/>
            <condition type="fieldvalue" value="Person: Executive Member" enclosevalueinquotes="true" field="Account_Record_Type__pc"/>
         </conditions>
         <actions/>
      </model>
   </models>
   <components>
      <pagetitle model="Accounts">
         <maintitle>
            <template>{{Name}}</template>
         </maintitle>
         <subtitle>
            <template>{{Model.label}}</template>
         </subtitle>
         <actions/>
      </pagetitle>
      <basicfieldeditor showheader="true" showsavecancel="true" model="Accounts" buttonposition="" mode="read" layout="">
         <columns>
            <column width="25%">
               <sections>
                  <section title="Member Photo" collapsible="no">
                     <fields>
                        <field id="Photo__pc"/>
                     </fields>
                  </section>
               </sections>
            </column>
            <column width="25%">
               <sections>
                  <section title="Contact Details" collapsible="no">
                     <fields>
                        <field id="Name"/>
                        <field id="Current_Employer_Account_Name__pc" valuehalign="" type=""/>
                        <field id="Contact_Phone__c"/>
                        <field id="PersonMobilePhone"/>
                        <field id="PersonEmail" valuehalign="" type=""/>
                     </fields>
                     <renderconditions logictype="and"/>
                  </section>
               </sections>
            </column>
            <column width="25%">
               <sections>
                  <section title="Membership Details" collapsible="no">
                     <fields>
                        <field id="MI_Opp_Start__pc"/>
                        <field id="MI_Opp_Expires__pc"/>
                        <field id="MI_Current_Fee__pc" decimalplaces="" valuehalign="" type=""/>
                        <field id="MI_Current_Opportunity_Stage__pc" valuehalign="" type=""/>
                        <field id="MI_Current_Number_of_Renewals__pc"/>
                     </fields>
                  </section>
               </sections>
            </column>
            <column width="25%">
               <sections>
                  <section title="Touchpoint Journey" collapsible="no">
                     <fields>
                        <field id="MI_Latest_Check_in__pc" valuehalign="" type=""/>
                     </fields>
                  </section>
               </sections>
            </column>
         </columns>
      </basicfieldeditor>
   </components>
   <resources>
      <labels/>
      <javascript/>
      <css/>
   </resources>
</skuidpage>
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
The model is set to only bring in Accounts with an ID of nothing. 



You have to set the Id using this.

Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
Thanks Pat. 
Photo of Stephanie Powell

Stephanie Powell

  • 302 Points 250 badge 2x thumb
Thanks Pat! I adjusted the first parameter and removed the second but still no load.
Photo of Stephanie Powell

Stephanie Powell

  • 302 Points 250 badge 2x thumb
1 - Yes we have a flat org.
2 - updated the parameter which gave me the pop-up to select an account, which I did but it still didn't load.
3 - nope
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
XML again.
Photo of Stephanie Powell

Stephanie Powell

  • 302 Points 250 badge 2x thumb
Sorry - new at this...
It just worked for me! Is there lag time?
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Save takes a few seconds at most for page that small. Sometimes the server itself can be slow to respond and therefore not work properly for the preview.
Photo of Stephanie Powell

Stephanie Powell

  • 302 Points 250 badge 2x thumb
ok - thanks so much for your help!!
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
That's odd. Works for me. Other than the custom fields of course.