Multiselect Formatting Problem

  • 1
  • Problem
  • Updated 11 months ago
  • Solved
The multiselect field type often does handle the semicolons right so I end up with output like:

Value1[Object object]Value2[Object object]Value3[Object object]

It's not just an issue with the visual presentation; this value is actually saved in the database this way so it creates problems with reporting too.

Current Version: 11.10 though this was happening in prior versions too!

Does anyone have a workaround until a maintenance release comes out?

Thank you,

Dan
Photo of Dan Boudreau

Dan Boudreau

  • 820 Points 500 badge 2x thumb

Posted 11 months ago

  • 1
Photo of Bill McCullough

Bill McCullough, Champion

  • 12,436 Points 10k badge 2x thumb
Dan,

I just looked at a multi-select field in my developer org.  Skuid is rendering and saving it correctly.  I am on Skuid 11.0.2.

Do you have a custom render on this field?  How is your page setup where you see this problem?

Thanks,

Bill
Photo of Dan Boudreau

Dan Boudreau

  • 820 Points 500 badge 2x thumb
I'm using Standard Render. I don't love the visual of the checkbox one but that seemingly has problems too where when it's not being edited; the selections don't show (unless you click edit).

I've had intermittent issues with multiselect in one of the versions of 10.x and now 11.1. In fact, I had to remove my restricted picklist because of the Skuid issue just so all my users could save.
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
This is an issue that was resolved with the 11.0.2 release. Upgrading should be the only action needed to solve this problem.
Photo of Dan Boudreau

Dan Boudreau

  • 820 Points 500 badge 2x thumb
@Stephen

Thanks -- upgraded from 11.0.1 and confirmed this is working as expected now.