Model for Attachment failing

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old Questions

Since updating to Skuid 3.1 I'm unable to create Models on the Attachment object, when running it gives this error:



It appears to be trying to automatically query "CurrencyIsoCode", even though Attachments don't have currencies. This wasn't an issue on Skuid 2.48.

Keen for a hotfix if possible please, as having lists of attachments is critical for us.
Photo of Ryan Paddy

Ryan Paddy

  • 316 Points 250 badge 2x thumb

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 52,694 Points 50k badge 2x thumb
Hi Ryan,

An easy fix for this is to query for at least one other field in your Attachment model, other than Id. For instance, if you retrieve the Name field, this error will go away.

We'll resolve this in Skuid 3.3.

Regards,

Zach
Photo of Ryan Paddy

Ryan Paddy

  • 316 Points 250 badge 2x thumb
Hi Zach,

Thanks for your reply. Unfortunately that isn't working for me.

Here's a minimal test page, it still gives the same error (the model is still trying to query for a currency field that doesn't exist on Attachment):


<skuidpage showsidebar="true" showheader="true">
<resources>
<labels/>
<javascript/>
<css/>
</resources>
<models>
<model id="AttachmentModel" limit="100" query="true" createrowifnonefound="false" sobject="Attachment">
<fields>
<field id="Id"/>
<field id="Name"/>
</fields>
<conditions/>
</model>
</models>
<components/>
</skuidpage>


I've also tried selecting every field from Attachment, that didn't fix it either.

Could you post the XML from an example that works for you?

Ryan
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 52,694 Points 50k badge 2x thumb
Hi Ryan,

Skuid 3.3 is now available, which should resolve this issue. Head on over to the Skuid releases page to get the install link.

Regards,

Zach
Photo of Ryan Paddy

Ryan Paddy

  • 316 Points 250 badge 2x thumb
Thanks, we've installed 3.3 and that has resolved this issue.

Ryan

This conversation is no longer open for comments or replies.