Load More does not work with Aggregate Tables

  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Acknowledged
I have a table whose model is an aggregate, it loads all the data up to the limit but load more doesn't load anything more.
Photo of Menachem Shanowitz

Menachem Shanowitz

  • 1,074 Points 1k badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of J.

J., Official Rep

  • 7,470 Points 5k badge 2x thumb
Menachem,

This is just a hunch, but is the initial row limit above 2,000 records? If so, which sObject is it tied to, and which version of Skuid are you running?
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
I've reproduced this issue Menachem.  We'll consider this a bug and work to get it fixed. 
Photo of Rohit Vakhariya

Rohit Vakhariya

  • 1,054 Points 1k badge 2x thumb
Rob,
I am also facing same issue.I am planning to go live but my client is not ready to go live with this bug.
Can you tell me how much time it takes ?
 
Photo of Unmesh Sheth

Unmesh Sheth

  • 466 Points 250 badge 2x thumb
Rob,

We are facing the same issue.  Apparently this issue was reproduced 3 months ago.

This has become a point of a contention and fight with my customer yesterday.  Would you mind giving me a latest update on this

Thanks,
Unmesh
Photo of Unmesh Sheth

Unmesh Sheth

  • 466 Points 250 badge 2x thumb
Rob,

We are facing the same issue.  Apparently this issue was reproduced 3 months ago.

This has become a point of a contention and fight with my customer yesterday.  Would you mind giving me a latest update on this

Thanks,
Unmesh
Photo of Goutham J

Goutham J

  • 568 Points 500 badge 2x thumb
Hi

Even I am having the same issue, is this bug fixed? As of now I am on SKUID v 6.8.19.
Is this fixed in latest version Banzai?


Thanks,
Goutham
Photo of Rob Hatch

Rob Hatch, Official Rep

  • 44,006 Points 20k badge 2x thumb
Thas has not yet been fixed. Tough Issue...