Icons missing for paper theme in one sandbox?

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
I spent this weekend refreshing one of our sandboxes (full sandbox, in case that matters) and I'm now seeing an issue with the icons on our skuid pages. We normally use the paper theme but after the sandbox refresh, all of the icons show up as just the outline of a rectangle (see screenshot below). I did also upgrade to the latest skuid release, but I did the same upgrade in 2 other sandboxes and those environments do not have this issue.

Any ideas? For now, I've switched to the modern theme (both modern & classic themes show icons correctly), but we'd love to get the paper theme working again so our environments are all consistent.

Photo of Jonathan Gillespie

Jonathan Gillespie

  • 870 Points 500 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Andrew Duensing

Andrew Duensing, Employee

  • 740 Points 500 badge 2x thumb
Hey Jonathan, it sounds like the icon font file is missing. Are there any errors in the console? If so, could you take a screenshot of them?


To check the console, press F12, then click on the "console" tab.
(Edited)
Photo of Matt Sones

Matt Sones, Champion

  • 31,844 Points 20k badge 2x thumb
F12 = Ctrl+Shift+J

One key instead of three!

The things you learn on this community... :)
Photo of Anna Wiersema

Anna Wiersema

  • 10,910 Points 10k badge 2x thumb
I don't want to say that if you stick around long enough you will learn everything about everything on the Skuid Community... but you can learn quite a bit.
Photo of Andrew Duensing

Andrew Duensing, Employee

  • 740 Points 500 badge 2x thumb
Haha, yeah. On the flip side I didn't know about ctr+shift+J until recently. F12 will open up the dev tools, ctrl+shift+J opens up the dev tools and sets the tab to the console. So it's a matter of preference.
Photo of Jonathan Gillespie

Jonathan Gillespie

  • 870 Points 500 badge 2x thumb
Hey Andrew, it looks like I am getting a couple of errors in the console.  One of them is about a logo missing, but that happens for every skuid theme. The 2 other errors about 'redirect at origin' only happen when I have the paper theme selected - if I switch to the modern or classic themes, the errors go away.

Photo of Andrew Duensing

Andrew Duensing, Employee

  • 740 Points 500 badge 2x thumb
Hmmm, that is strange. Did anyone make any changes to the static resource SkuidThemePaper static resource? You could try replacing it with this one. (It's a fresh copy of the theme I pulled from our demo org)
Photo of Jonathan Gillespie

Jonathan Gillespie

  • 870 Points 500 badge 2x thumb
It actually won't let me modify the static resource since it's part of the skuid managed package. Anything else I can try? Would reinstalling the latest skuid version handle replacing the static resource with a fresh copy?
Photo of Andrew Duensing

Andrew Duensing, Employee

  • 740 Points 500 badge 2x thumb
Yes, that would replace it with a fresh copy. I'd recommend upgrading to the latest version of Skuid as your next course of action.
Photo of Jonathan Gillespie

Jonathan Gillespie

  • 870 Points 500 badge 2x thumb
Still no luck with that - I installed the latest version and the icons were still missing. But I think I've got a workaround for now - I uploaded the static resource you linked to and pointed the paper them to use that static resource, instead of the managed copy, and now the icons show up.

Very strange issue, but I think I can live with the workaround.
Photo of Andrew Duensing

Andrew Duensing, Employee

  • 740 Points 500 badge 2x thumb
Ok, well glad you could find a solution. We'll keep an eye out for what could have caused this.