Hi when clicking to view a skuid page a blank page opens up

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 week ago
  • In Progress
  • (Edited)
We have like 4-5 users and it is happening only for one user. And the strange thing is when i am logging as user i can see the page.

Please find the attached console error 

Photo of priya agarwal

priya agarwal

  • 220 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 weeks ago

  • 1
Photo of priya agarwal

priya agarwal

  • 220 Points 100 badge 2x thumb
can be a browser issue?
Photo of Chandra V

Chandra V, Champion

  • 6,988 Points 5k badge 2x thumb
I have seen browsers handle js differently from one to another.  Can the user try in a different browser to try to rule out that variable?
Photo of priya agarwal

priya agarwal

  • 220 Points 100 badge 2x thumb
He is using google chrome and i am also using the same. I am able to see but he is not
Photo of priya agarwal

priya agarwal

  • 220 Points 100 badge 2x thumb
Once someone else logged in as him and see the page he will be able to see but as soon he clears the cache  he is not able to see it again.
Photo of priya agarwal

priya agarwal

  • 220 Points 100 badge 2x thumb
Can someone please help? The user is using the latest chrome version '70.0.3538.110'. It is not working on latest version
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 17,210 Points 10k badge 2x thumb
I'd start eliminating possibilities. Start with trying the same behavior in a different browser like safari or edge. Then try eliminating all the javascript off the page and see if that makes the user see something. Slowly, one by one, you should start to see some clues. Hopefully this helps.