First item in queue does not have proper spacing

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
When displaying a queue with search filters not shown initially the first item in the queue does not have proper spacing (it's butted up against the search/filter bar).

Note - If you expand the filter and then collapse it, the spacing is then correct.

Steps to reproduce:

1) Create page using XML below
2) Preview page

Expected Behavior
First item in queue should be proper distance away from search/filter box

Actual Behavior
First item in queue is up against search/filter box

Screenshot


Sample Page XML
<skuidpage unsavedchangeswarning="yes" personalizationmode="server" showsidebar="true" showheader="true" tabtooverride="Account">  <models>
    <model id="Account" limit="100" query="true" createrowifnonefound="false" sobject="Account">
      <fields>
        <field id="Name"/>
        <field id="CreatedDate"/>
      </fields>
      <conditions/>
      <actions/>
    </model>
  </models>
  <components>
    <pagetitle model="Account" uniqueid="sk-1_HBaC-68">
      <maintitle>
        <template>{{Model.labelPlural}}</template>
      </maintitle>
      <subtitle>
        <template>Home</template>
      </subtitle>
      <actions>
        <action type="savecancel"/>
      </actions>
    </pagetitle>
    <queue tagrendertype="template" querystring="id={{Id}}" defaultitemparameter="id" clickactiontype="none" searchbox="true" tokenizesearch="true" uniqueid="sk-1_HD7X-81" model="Account">
      <rendertemplate>{{{Name}}}</rendertemplate>
    </queue>
  </components>
  <resources>
    <labels/>
    <css/>
    <javascript/>
  </resources>
  <styles>
    <styleitem type="background" bgtype="none"/>
  </styles>
</skuidpage>
Photo of Barry Schnell

Barry Schnell, Champion

  • 18,076 Points 10k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Barry,

Thanks for letting us know and giving us these details. The developers are now aware of this and we'll let you know when a future release fixes this issue.

Thanks!
Amy
Photo of Barry Schnell

Barry Schnell, Champion

  • 18,076 Points 10k badge 2x thumb
Thank you Amy!
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
Hi Skuid Community~

Thank you for your patience as we addressed this bug. This issue has been resolved in the latest update, 9.3.4, which is now available from the Skuid Releases page

As a reminder, Salesforce does NOT allow reverting back to prior versions of managed packages. Skuid always recommends installing new versions in a non-business critical sandbox environment to test all mission critical functionality before installing into a production environment. We also recommend that you update out of date themes when you upgrade.

Thanks!
Photo of Barry Schnell

Barry Schnell, Champion

  • 18,076 Points 10k badge 2x thumb
Tested (with Lightning Design theme) and confirmed as resolved with 9.3.4.  Thank you!