File upload not working

  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • In Progress
It was working. I have save the record I want to attach to.  I can see the id of the newly created record.  When I drag and drop the file is ay uploaded successfully.  But the there are not any new files uploaded.
 
https://drive.google.com/file/d/0B409lhd9sYDcLWdNeVdHaV9KOUE/view
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Skuidward Tentacles (Raymond)

Skuidward Tentacles (Raymond), Champion

  • 17,224 Points 10k badge 2x thumb
Your upload component is set to "attach to record". I don't think attachments to records show up in the file list, but I may be wrong.
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
Ok.  I seem to be having just plain upload issues.  
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
Has the issue been resolved or are you still dealing with troubles?
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
Still having issues.
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
It would be great if someone has some xml that I can look at and see how this works.   I have attached using  a field on record but cannot figure out "In attachment on record".  Does Skui have a site that shows some code for some of this techniques?
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
Photo of Bill Fox

Bill Fox

  • 7,954 Points 5k badge 2x thumb
Yes.