Copying XML from Sandbox to Production shows up as a blank screen

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Solved
When copying/pasting XML from Sandbox to Production the page in production shows up as a blank screen even though all the XML code is there. Is copying/pasting the XML not part of best practices? This is something we do all the time and could potentially be a big problem

Skuid Version
Sandbox: 10.0.4
Produciton: 9.5.12
Photo of Tami Lust

Tami Lust

  • 5,280 Points 5k badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Should be fine. Is it a child page though?
Photo of Tami Lust

Tami Lust

  • 5,280 Points 5k badge 2x thumb
It is a child page. Same Master Page in production and sandbox.
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Did you update the child page or create from new page? From new page wouldn't not work since the Skuid page record would require a reference to the master page.
Photo of Tami Lust

Tami Lust

  • 5,280 Points 5k badge 2x thumb
Ahh, so if I do a create from a new page it won't work. I have to select "Use Master Page" then paste the XML.
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Umm ... few ways. Easiest would be to create an empty child page with the same name and subsequently updates it's xml via copy/paste.
Photo of Tami Lust

Tami Lust

  • 5,280 Points 5k badge 2x thumb
Thanks Pat!
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells, Official Rep

  • 16,856 Points 10k badge 2x thumb
These are great questions Pat. I just tried to copy and paste a page from 10.0.7 to 9.5.14 and it worked.
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
Child pages need a little finaggling. ;)