Conditional Rendering Custom Button

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Old Questions, Or Bug Reports that were fixed.

I swear I already posted this problem on here, but now I can't find it. Oh well, here I go again.

I have a page with a button that conditionally renders when a field contains a specific value.  The button launches another app that sends out a form email.  The button works perfectly for me, but not for any other users.  Other users are able to see the button when render conditions are met, but nothing happens when they click on the button.  I've checked the permissions and everything, but I can't seem to uncover the problem.  I had this button on the standard Salesforce page before it got a Skuid makeover and it worked without any problems.  Any ideas?
Photo of Colby

Colby

  • 614 Points 500 badge 2x thumb
  • Confused

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Zach McElrath

Zach McElrath, Employee

  • 50,242 Points 50k badge 2x thumb
Hi Colby, this is due to a Skuid bug which we will be pushing out a patch for very soon. In the meantime, you can get the patch right away by going to www.skuidify.com/SkuidReleases and installing "Spring 14 - Patch 1".
Photo of Colby

Colby

  • 614 Points 500 badge 2x thumb
Thanks! I had 4.8 installed, but just saw 4.9 was posted last night. Seems to be working now!

This conversation is no longer open for comments or replies.