checkbox not working on a card

  • 1
  • Problem
  • Updated 12 months ago
  • Solved
I have a field editor on a page include. This has a checkbox field in it and I am opening the field editor in edit mode. This works fine and the user can check/ uncheck the checkbox.
Chrome - If I add a deck to the page and put the field editor inside the card then the checkbox becomes inactive -
In Chrome - it cannot be checked or unchecked. 
In Edge - it works but the "tick" only shows/ un shows when I save the record.

I have some conditional rendering for a button set attached the checkbox. This rendering does not work in Chrome but does in Edge
Photo of Ben Murray

Ben Murray

  • 1,084 Points 1k badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 42,714 Points 20k badge 2x thumb
hehehe ... I was set to mash on my keyboard to stop using Edge .... but it's Chrome that's an issue not Edge!

Dumbfounded.
Photo of Ben Murray

Ben Murray

  • 1,084 Points 1k badge 2x thumb
it half works in Edge - so Edge is only half good....

Back to IE? hay ho..
Photo of Bill McCullough

Bill McCullough, Champion

  • 12,436 Points 10k badge 2x thumb
Ben,

What version of Skuid are you running?  I tried to replicate what you are seeing in Millau and the checkbox is working for me in Chrome.

Can you provide some sample pages?  My setup may be different enough that I am not seeing the error.

Thanks,

Bill
Photo of Ben Murray

Ben Murray

  • 1,084 Points 1k badge 2x thumb
Bill,

thank you - an upgrade to Millau (from 10.0.x) appears to have resolved in it both Chrome and Egde!