Chart won't render

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • In Progress

I'm trying to add a summary pie chart on a page but it won't load.  I created a new page with just the single model and chart and it still won't load (just shows a blank screen).

Code is below.  What am I doing wrong?


<skuidpage unsavedchangeswarning="yes" personalizationmode="server" showsidebar="true" showheader="true">
   <models>
      <model id="Holdings" limit="20" query="true" createrowifnonefound="false" adapter="" type="" sobject="hrmny__Holding__c">
         <fields>
            <field id="hrmny__Account_Number__c"/>
            <field id="hrmny__Account_Number__r.Name"/>
            <field id="hrmny__Asset_Class__c"/>
            <field id="Percentage__c"/>
            <field id="hrmny__Security__c"/>
            <field id="hrmny__Security__r.Name"/>
         </fields>
         <conditions>
            <condition type="param" value="Account" field="hrmny__Account_Number__c" operator="=" userinfotype="userid" enclosevalueinquotes="true" novaluebehavior=""/>
         </conditions>
         <actions/>
      </model>
   </models>
   <components>
      <skuidvis__chart model="Holdings" maintitle="{{Model.labelPlural}}" type="donut" uniqueid="sk-3EwQ9h-98">
         <dataaxes>
            <axis id="axis1"/>
         </dataaxes>
         <categoryaxes>
            <axis id="categories" categorytype="field"/>
         </categoryaxes>
         <serieslist>
            <series valuefield="hrmny__Asset_Class__c" splittype="field" splitfield="hrmny__Security__c" modelId="Holdings" aggfunction="sum" type="donut">
               <actions/>
            </series>
         </serieslist>
         <colors/>
         <legend layout="horizontal" halign="center" valign="bottom"/>
      </skuidvis__chart>
   </components>
   <resources>
      <labels/>
      <javascript/>
      <css/>
   </resources>
   <styles>
      <styleitem type="background" bgtype="none"/>
   </styles>
</skuidpage>



Photo of Allison

Allison

  • 360 Points 250 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Matt Sones

Matt Sones, Champion

  • 31,478 Points 20k badge 2x thumb
try adding a table (or use the skuid API in the console) to see if there is any data in your model.
Photo of Allison

Allison

  • 360 Points 250 badge 2x thumb

Thanks, the table works perfectly but still no chart.

Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Hi Allison, 

I'm not sure if you're still having this problem, but if so could you post a screenshot of your page? Just to be clear, the table has data in it but the chart doesn't show up at all? What version of Skuid are you running?

Thanks!
Amy