Can't select Subcondition in Model Actions for Conditions

  • 2
  • Idea
  • Updated 1 year ago
  • Under Consideration


Photo of Pat Vachon

Pat Vachon, Champion

  • 44,426 Points 20k badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 2
Photo of Khamla Phimmachack

Khamla Phimmachack, Official Rep

  • 1,976 Points 1k badge 2x thumb
Hi Pat, are you still having this problem? I was not able to replicate this in 11.1.13:
Photo of Pat Vachon

Pat Vachon, Champion

  • 44,426 Points 20k badge 2x thumb
I worked around it in the end. Still can't select sub conditions.
Photo of Eulogio Gallo

Eulogio Gallo

  • 1,906 Points 1k badge 2x thumb
I'm also dealing with the same issue. I have a subcondition that I have a filter on that I would like to listen to changes for, but am unable to do so because I can't select it on this screen.
Photo of Khamla Phimmachack

Khamla Phimmachack, Official Rep

  • 1,976 Points 1k badge 2x thumb
Hi Eulogio, can you attach a couple of screenshots showing your problem?
Photo of Pat Vachon

Pat Vachon, Champion

  • 44,426 Points 20k badge 2x thumb
The screenshots I provided should suffice. ;)
Photo of Eulogio Gallo

Eulogio Gallo

  • 1,906 Points 1k badge 2x thumb
Yes, my issue is exactly what Pat is showing in his screenshots. I can't select the subcondition when defining a model action.
Photo of Matt Sones

Matt Sones, Champion

  • 32,106 Points 20k badge 2x thumb
Me too!
Photo of Matt Sones

Matt Sones, Champion

  • 32,106 Points 20k badge 2x thumb
Khamla,

The screenshots from your attempt to reproduce are using conditions, not sub-conditions. 
Photo of Khamla Phimmachack

Khamla Phimmachack, Official Rep

  • 1,976 Points 1k badge 2x thumb
Thanks all for the clarification, I was able to see this as well. I've spoken with our Devs and have been informed that this is a limitation of our current product. I've flagged this as an enhancement request, so feel free to "Me Too" this post so that our Product Design team can get eyes on it. Thanks for alerting us to this!