Brooklyn 9.3 - Clone is now a can of worms

  • 6
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Issue resolved in Brooklyn Iteration 2

1. Changed lookup fields acquire a cloned id.
2. Text field that has data says it doesn't have data.
3. Related cloned records don't save to cloned parent record.
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 43,056 Points 20k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 6
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 43,056 Points 20k badge 2x thumb
Confirmed in my org.

Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 43,056 Points 20k badge 2x thumb
Also, this must be a regression since 9.1 or 9.2 as I've used cloning on one of those.
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells

  • 17,326 Points 10k badge 2x thumb
I have been able to reproduce the problem you are experiencing and have notified the developers of this issue. I will update this post when a future release addressing this bug is available. Thanks for alerting us of this bug and helping make Skuid better!
Photo of Chelsea Curtis

Chelsea Curtis

  • 1,300 Points 1k badge 2x thumb
Stephen - we use cloning frequently and this has put us at a standstill. Is it possible to get someone from Skuid on the line to discuss possible workarounds?
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 43,056 Points 20k badge 2x thumb
Theme switching fixed the issue so long as you don't end up on Classic Theme. :/

Photo of Chandra V

Chandra V, Champion

  • 7,400 Points 5k badge 2x thumb
Are you saying that some themes work and some don't?  We have this problem also and use a custom theme.
Photo of mB Pat Vachon

mB Pat Vachon, Champion

  • 43,056 Points 20k badge 2x thumb
After switching back and forth between themes, all but classic was working. :/
Photo of Pablo Martinez

Pablo Martinez

  • 2,468 Points 2k badge 2x thumb
This reply was created from a merged topic originally titled Can't clone, "Invalid reference Id".

Since the update to 9.3 my clone pages do not work

I have products per country, in the page I only have one model, the product model


The country is filled from the original product

If you try to save


If I open the country selector and select the country and save again It returns Invalid reference Id

It seems to be trying to clone the Country__c object...
Photo of Stephen Sells

Stephen Sells

  • 17,326 Points 10k badge 2x thumb
This issue has been resolved in the Brooklyn Iteration 2 release and is now available from the Skuid Releases page at http://www.skuid.com/skuidreleases. As a reminder, Salesforce does not allow reverting back to prior versions of managed packages. Skuid always recommends installing new versions in a non-business critical sandbox environment to test all mission critical functionality before installing into a production environment. We also recommend that you update out of date themes when you upgrade.

This conversation is no longer open for comments or replies.