[Skuid Mobile] load more still shows even skuid model doesn't have any records in it.

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • Solved
the deck still shows the "load more" option even though the model on the deck doesn't have any data.
Photo of Lorenz

Lorenz

  • 430 Points 250 badge 2x thumb
  • confused

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Lorenz,

I'm having trouble reproducing this issue; can you give some more details? Does your model data load on page load? Do you have any conditions on your model? Did you set a limit on the max number of records? What happens when you click load more?

Thanks!
Amy
(Edited)
Photo of Lorenz

Lorenz

  • 430 Points 250 badge 2x thumb
Hi Amy,

Here are the model's configuration



here is it's condition



here's there reference model's configuration



and here's it's conditions


Regards,
Loren
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Lorenz,

Sorry, I'm still having trouble reproducing this. Can you give some more details about what you want to accomplish on this page? Is the page supposed to be empty? Can you click Load More, and if so, what happens? Do you have something that causes these models to pull in data or do they stay empty?

Thanks!
Amy
Photo of Lorenz

Lorenz

  • 430 Points 250 badge 2x thumb
Hi Amy,

This is page that displays all contacts or contact that has the running user as a related list by the running user. The buttons on the top represents the Filters of All Contact and My Contacts. If the running user doesn't have any contacts, the deck should not display anything. I can click the load more and nothing happens. The "My contact" tab is a condition that gets it's value from another model, the other model has a query of  "SELECT * FROM Object WHERE Active = true". so it's like "SELECT * FROM CONTACT WHERE Id LIKE (SELECT Id, Active FROM Object WHERE Active = true)"

I already made a workaround, I created 2 decks with the same model. Used the search box of the 1st deck and applied CSS to it to hide the body then made a rendering condition for the 2nd deck to hide if the model doesn't have any data.

Thank you!
Lorenz
Photo of Amy Dewaal

Amy Dewaal, Official Rep

  • 8,200 Points 5k badge 2x thumb
Lorenz,

Glad you found a workaround!

Thanks!
Amy