$Model merge syntax for model id not working on Windows

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • In Progress
{{{$Model.modelname.0.Id}}} - this is not merging the actual id value in Windows machine. It works fine on Mac.

Skuid version 9.5.4

Is there any way to fix this? 
Photo of Sneha

Sneha

  • 634 Points 500 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Pat Vachon

Pat Vachon, Champion

  • 45,226 Points 20k badge 2x thumb
Missing the data property. {{$Model.modelname.data.0.Id}}
Photo of Sneha

Sneha

  • 634 Points 500 badge 2x thumb
My bad..missed that while typing..on page we already have {{{$Model.modelname.data.0.Id}}} 
Photo of Sneha

Sneha

  • 634 Points 500 badge 2x thumb
The format is already correct.. <iframe id="doc-iframe" src="/apex/documentView?id={{{$Model.App.data.0.Id}}}" width="100%" height="100%"/>

The skuid page that has this template opens fine on Mac but on Windows gives 'Id value is not valid' error for the included page.
Photo of Pat Vachon

Pat Vachon, Champion

  • 45,196 Points 20k badge 2x thumb
Double mustache should work.
<iframe id="doc-iframe" src="/apex/documentView?id={{$Model.App.data.0.Id}}" width="100%" height="100%"/>
Photo of Sneha

Sneha

  • 634 Points 500 badge 2x thumb
No it doesnt. Have tried that already
Photo of Pat Vachon

Pat Vachon, Champion

  • 45,196 Points 20k badge 2x thumb
Can you paste the XML here?
Photo of Chandra V

Chandra V, Champion

  • 7,700 Points 5k badge 2x thumb
Do you have the Id field selected in your model "App"?