Skuid causing a Workflow not to trigger

DaveDave Member ✭✭
edited March 2017 in Problems
Hi,

Weird issue that just started today as far as I can tell

I have some fields with workflow rules, that basically timestamp the field each time a new note is added + another WF that emails the record owner when a new note is entered.. Used it for years now, all was fine.

Now today on certain fields and only on certain records it stopped working... no rhyme or reason...

Example: on same record 2 different fields with those WF rules (1 rule for each field). If i input a note in both fields, one will execute the other will not....

On other records both will execute.. so for sure it's not a validation error or something similar...

Really lost at this point on what to do next

In case needed here's formula's criteria i use for timestamp:
and(  ISCHANGED(  Discussion_Notes__c  ),  LEN( Discussion_Notes__c  )>0  )

THIS ISSUE ONLY HAPPENS WHEN ON SKUID. If I overide back to standard detail view and add a note, all works as it should....

It looks like when using skuid, for certain records only,it does not detect, the "ISCHANGED" criteria...

Please help

Thx

image


Comments

  • Karen WaldschmittKaren Waldschmitt Skuid Mod, Admin 🛠️ 
    edited March 2017
    Dave~

    What version of Skuid are you using? Any upgrades recently? 

    Thanks!
    Karen
  • DaveDave Member ✭✭
    edited January 2017
    Hi Karen,

    No updates at all recently, been on 8.13 for a little while and was working fine on 8.13 until recently.

    Let em know if u need access to our org

    Thx


  • DaveDave Member ✭✭
    edited December 2016
    Hi Karen, had a chance to look into it?
  • DaveDave Member ✭✭
    edited January 2017
    Hey Karen, anything on that Bug?
Sign In or Register to comment.