;amp tags all over my page - Spark v2 issue

edited March 2019 in Questions
This is super weird...coming from a Text component in Spark v2...even weirder because I have 3 ways the user can land on this page, and this only appears in 1 out of 3 ways...when coming from the other 2 ways, the Text component renders just fine with merged fields appropriately.

I don't have a clue where to even begin troubleshooting this, so hopefully Skuid engineers might have an idea. It seem like this is related to Accelerated Mobile Pages project.

image

Comments

  • Clark CreggClark Cregg ✭✭✭
    edited March 2019
    Hey Conlan, are you still running into this issue?

    If so, I would like to try to reproduce this to dive in a little bit. Could you provide the following details:

    - What version of Skuid are you running?
    - Is this on Skuid Platform or on Salesforce?
    - If this is available on standard objects, could you provide the page XML?

    Thank you!
  • edited March 2019
    Hey Clark, So, we went with displaying the data in as a form component instead of the text component that was causing the issue. I believe it was 12.0.4/5/6 (can’t remember which one) on Salesforce in a Sandbox and we have since upgraded. It was happening within a wizard within a modal, which I was launching from an action sequence which activated a model condition, queried my model, then opened the modal. Hopefully that points you in the right direction for trying to re-produce. I would like to help provide the XML, but I would have to back track so much to reproduce the issue myself, I’m not sure it’s worth it. Thanks, Conlan
Sign In or Register to comment.