feedback not displaying in community

Conlan O'RourkeConlan O'Rourke Member ✭✭
edited January 20 in Problems
I'm not able to get feedback to show in a SF Community. It shows just fine internally (feedback is activated), but not displaying to community users.

I've got object access (on Feedback and Feedback Responses) for the community profile set to View All and Edit, and OWD External Access for both objects is set to Public Read/Write. 

Is there some other permission I am missing?

Answers

  • Luzie BaumgartLuzie Baumgart Skuid Mod
    edited September 2018
    Hi Conlan, thank your for pointing that out. I'm running some tests and will keep you posted. What exactly do you mean by "It shows just fine internally"? Do you mean that if you preview the Skuid page directly, the feedback button is visible?
  • Conlan O'RourkeConlan O'Rourke Member ✭✭
    edited September 2018
    Hi Luzie, Yes, exactly. When viewing the page using an internal license/profile, the feedback button is displayed. When logging into a community setting, the feedback button is not displaying at all. Thank you, Conlan
  • Luzie BaumgartLuzie Baumgart Skuid Mod
    edited October 2018
    Hi Conlan, I could reproduce the issue and I'm afraid that I don't know of a a solution or workaround, yet. As soon as I know more, I will let you know.
  • Conlan O'RourkeConlan O'Rourke Member ✭✭
    edited October 2018
    Thanks Luzie
  • Jack SanfordJack Sanford Member ✭✭
    edited January 18
    Any update on this? Is Feedback really just not available in a Salesforce Community?
  • Zach McElrathZach McElrath Skuad
    edited January 20
    This is a bug, which is being addressed in our next round of maintenance patches.
Sign In or Register to comment.