Copying XML from Sandbox to Production shows up as a blank screen

Tami Lust
edited June 25, 2020 in Questions
When copying/pasting XML from Sandbox to Production the page in production shows up as a blank screen even though all the XML code is there. Is copying/pasting the XML not part of best practices? This is something we do all the time and could potentially be a big problem

Skuid Version
Sandbox: 10.0.4
Produciton: 9.5.12

Comments

  • Pat Vachon
    Pat Vachon 💎💎💎
    edited June 25, 2020
    Should be fine. Is it a child page though?
  • Tami Lust
    edited June 25, 2020
    It is a child page. Same Master Page in production and sandbox.
  • Pat Vachon
    Pat Vachon 💎💎💎
    edited September 29, 2017
    Did you update the child page or create from new page? From new page wouldn't not work since the Skuid page record would require a reference to the master page.
  • Tami Lust
    edited September 29, 2017
    Ahh, so if I do a create from a new page it won't work. I have to select "Use Master Page" then paste the XML.
  • Pat Vachon
    Pat Vachon 💎💎💎
    edited September 29, 2017
    Umm ... few ways. Easiest would be to create an empty child page with the same name and subsequently updates it's xml via copy/paste.
  • Stephen Sells
    edited June 25, 2020
    These are great questions Pat. I just tried to copy and paste a page from 10.0.7 to 9.5.14 and it worked.
  • Tami Lust
    edited September 29, 2017
    Thanks Pat!
  • Pat Vachon
    Pat Vachon 💎💎💎
    edited September 29, 2017
    Child pages need a little finaggling. ;)
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!