Page Include in showing error when we are using by vf page?

RJKRJK Member
edited October 2018 in Questions
I have move code sandbox to production but unfortunately we have page include problem only production because sandbox is working fine .image

Comments

  • Joseph OrtizJoseph Ortiz Member
    edited May 2017
    Sounds like a security problem. Does the VF page need any permission sets assigned to it?
  • RJKRJK Member
    edited October 2018
    I can't understand , I am system admin user in my org  and i have already used skuid page to vf page.
  • edited November 2017
    Here are some questions to ask yourself

    Did you move the page that the page include is referencing from the sandbox to production?

    Is this a standard page include or did you hardcode some URL's to get the page include?(changing your environment changes your server url)

    Are there any visualforce pages that are related to this page that haven't been included in your change set/deployment?

    Like Joseph Oritz says, did you assign the running user with the correct visualforce page permissions?
  • RJKRJK Member
    edited October 2018
    Hi kamensky !

    I have page include component used in pop pup window and i also share screen shot .

    And no more use to redirect URL in include component.

    "if any missing from my side please let's tag me".

    Thanks
    Rajesh




    imageimage
  • edited May 2017
    Try removing the page include in production and adding it back. That will force you to check whether or not the page is in production.
  • RJKRJK Member
    edited May 2017
    yes I have checked Kamensky add page include and  removed old page include.
    But issue is still pending .

    Thanks for support
    Mr.Champion
  • edited May 2017
    Have you checked if the running user has access to the visualforce page that holds the OpportunityNew_Compact skuid page?
  • RJKRJK Member
    edited May 2017
    Shmuel,

    Still having issue in prodcution .

    I have checked if the running user have already acess .

    How can i fixed that.
  • edited May 2017
    Looks like someone's had the same issue as you.
    https://community.skuid.com/skuid/topics/skuid-include-page-shows-visualforce-error-page-include-doe...

    Are you using the  <skuid:page> visualforce component?

    If so, you need to make a local copy of the "Include" and "Upload" page in your production environment as shown here https://docs.skuid.com/latest/en/skuid/deploy/salesforce/visualforce/skuid-page-visualforce-componen...
Sign In or Register to comment.