There was an error attempting to load the requested page

edited January 10, 2019 in Questions
I am received the above error when attempting to load a page from a newly created tab. The VF page that controls the page include is included for the profiles experiencing the issue. The link to the page works fine for everyone, but the tab does not. 

It may be caused from two tables on the page being conditional rendered by profile. When I remove the conditions, both tables load fine. Very odd. 

Error when logged in as a user:
image
image

When logged in as myself:
image

Comments

  • Amy DewaalAmy Dewaal 💎
    edited June 5, 2018
    Joe,

    Can you check that the profiles have the Include Visualforce Page Access? 

    image

    Thanks!
    Amy
  • edited January 30, 2017
    Yes the VF pages are included for all of the profiles in question. The VF page is loading correctly, it is struggling with the page includes. 
  • Amy DewaalAmy Dewaal 💎
    edited January 30, 2017
    Joe,

    The Include Visualforce Page is a standard Visualforce page that controls if the profile can see any included pages, so if those profiles don't have it they won't be able to see any included pages (even if they have access to the pages that are included). It's more of a security setting than an actual page. Would you mind checking the profiles to make sure the Include page is listed on their Enabled Visualforce Pages?

    Thanks!
    Amy
  • edited January 31, 2017
    Ahh sorry, I sped read your post. That did the trick! Thank you!
  • edited May 23, 2018
    Hi Amy, we can't find the Include page anywhere..
    It's a standard page of salesforce or is it a Skuid standard page?

    Because if I go in the visualforce section , I can see only one page that is called Include  that has been created by Skuid

    image
    Then I go into the profile options for the visualforce pages and I can't find your page anywhere, nor I find any page with an Include name (if it's a standard salesforce page, maybe its name gets translated?)


    Because we have the problem that with the profile that we are trying to use, if we go directly to the link the user can see the content, while if we try to access from another page, it gives us the error "There was an error attempting to load the requested page"

    Thanks a lot
    Giovanni


  • Amy DewaalAmy Dewaal 💎
    edited March 28, 2017
    Giovanni,
    I'm pretty sure that it's a standard page of Salesforce, so it might have gotten translated. Let us know if you look again and can't find it.

    Thanks!
  • edited April 10, 2017
    Hi Amy,
    I am a colleague of Giovanni.
    the problem seems to be that we have both community licenses and “complete” salesforce licenses.
    and the people with the community license can’t see anything, while the internal user can see it, both internal and community user have same profile.
    Any idea?
    Thankyou
  • Amy DewaalAmy Dewaal 💎
    edited April 12, 2017
    Do the community users see any type of error (for instance about insufficient privileges), or do they just see blank pages?
  • edited April 20, 2017
    Hi Amy,
    only the "There was an error attempting to load the requested page" in the embedded template
  • edited May 26, 2017
    Did anyone find a resolution to this issue?  I have the same scenario where a community user is unable to see the page include.  I was unable to find a visual force page called Include.  Instead, I've enabled access to the skuid.include page we no luck.
  • Amy DewaalAmy Dewaal 💎
    edited June 15, 2018
    Andrea and Adam,

    Sorry for the late reply! It looks like you may need to clone the standard Upload and Include Visualforce page as per this tutorial (under the Prerequisites section) and then grant users access to those cloned pages. This topic is also discussed here and here on the community.
  • edited June 1, 2017
    That worked for me. Thanks for the links.
  • edited June 15, 2018
    I had to do the above as well as granting VF Page access to the site user as described here:

    https://community.skuid.com/skuid/topics/there-was-an-error-attempting-to-load-the-requested-page
  • edited January 10, 2019
    This solution has not worked for me.  I went through the tutorial to clone and enable as well but that still did getting the same error as Rajendra Rathore.  Is there any updated fix I can try? 
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!