page builder UI delay/stutter

Pat VachonPat Vachon πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
edited June 25, 2020 in Questions



Comments

  • Amy DewaalAmy Dewaal πŸ’Ž
    edited June 25, 2020
    Pat,

    I see the apexremote request you're talking about in pagebuilder, but I don't see any sort of delay as I make changes in the composer. Do you see this across multiple pages or just this one? Do you see it when you're the only one editing the page? Do you know when this problem started happening?

    Thanks!
    Amy
  • Pat VachonPat Vachon πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
    edited October 19, 2016
    It's the same for all pages in Chrome, Firefox & Edge regardless of which WIFI I use. :(

    Also, this only happens when using the Page Builder. No other web pages do I get this delay.
  • Pat VachonPat Vachon πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
    edited October 19, 2016
    Also, it's been a few weeks since I've been getting this behaviour, so I couldn't tell you if it coincided with anything I've done.

    I have a new laptop and wifi card, but I can't see how the Skuid Page builder would specifically interact adversely with either. Β ο»Ώ
  • Pat VachonPat Vachon πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž
    edited October 20, 2016
    Not sure why, but seems clearing my browsers history fixed the issue. :/
  • Amy DewaalAmy Dewaal πŸ’Ž
    edited December 16, 2016
    Hmm, that's odd. I'm glad the problem got fixed, though!
  • edited July 6, 2019
    Thanks, I have got the solution without asking any question.
  • Rob HatchRob Hatch πŸ› οΈ ο»Ώ
    edited April 16, 2019
    A win for the community!Β 
  • edited July 6, 2019
    Yes, if everyone is getting the solution then this is a victory. You also checkΒ 10.0.0.0.1 IP for further knowledge.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!